Gratis Poker spelen

Wil je graag gratis pokeren? Poker is één van de populairste casino games wereldwijd. De regels van poker zijn vrij simpel, na 10 minuten weet je genoeg om te spelen. Toch maken de strategieën en het bluffen het spel erg complex. Door regelmatig een potje poker te spelen krijg je grip op het spel en meer feeling bij de strategie. Eerst meer leren over de spelregels en de kaarten? Bekijk hier de poker spelregels

Leer het spel met gratis poker

Om het spel door te krijgen kan het slim zijn om te beginnen met pokeren gratis apps. Zo kun je oefenen en ontdekken hoe je het beste kunt handelen in verschillende spelsituaties. Ook krijg je zo sneller door wat de winnende poker volgorde is. Als je merkt dat je het spel begint te snappen en steeds vaker rondes begint te winnen, kun je eraan gaan denken om geld in te zetten. Maar misschien blijf je liever gewoon pokeren voor de fun. 

De beste gratis poker apps

Wij zetten een aantal gratis poker apps voor je op een rij. Deze spellen speel je tegen een computer of of andere spelers aan een virtuele pokertafel. Je krijgt gratis credits om mee te spelen waardoor je geen geld in hoeft te zetten. Met deze spellen kun je ook poker offline spelen: handig, want zo ben je niet afhankelijk van je internetverbinding! 

Poker World – Pokeren gratis

 Poker world - pokeren offline appIn deze gratis app zit meer dan 30 uur aan offline pokerplezier. Je speelt potjes poker terwijl je van stad naar stad reist. Al spelend verbeter je jouw pokerskills. Geen internetverbinding of geld nodig: je speelt gewoon offline en gratis poker. 

Beschikbaar in de App Store voor iPhone en iPad


Governor of Poker – Gratis pokeren 

Governor of poker - pokeren offline app

In deze gratis poker app speel je Texas Hold’em, met elke 4 uur gratis fiches. Het spel heeft een leuk Western Thema en veel verschillende spelvormen. De app staat bekend als één van de beste pokeren gratis apps. Je kunt offline spelen of online gaan en de multiplayer-versie van het spel spelen. 

Beschikbaar in de App Store voor iPhone en iPad

 

Texas Holdem Offline  – Gratis poker app

texas holdem offline pokerDit Texas Hold’em Poker spel biedt urenlang onbeperkt gratis pokerplezier. De game heeft een leuke verhaallijn die een extra dimensie geeft aan het pokeren zelf. Nadeel: er zit veel reclame in, zoals bij veel gratis poker apps. 

Beschikbaar in de Google Play Store